Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cuptor de polimerizare electric

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8250 €
Brand
E-Cuptor-Ele
Out Of stock
Descriere
Cuptoarele construite de noi uzual se folosesc in cadrul unor linii de vopsire in camp electostatic pentru polimerizarea (coacerea) vopselei pulbere, dar se pot uiliza si in alte scopuri: uscare piese, uscare vopsele neexplozive, samd.

Cuptorul are structura din profile de otel acoperita cu tabla de otel si este cu sistem inchis. Avand in vedere dilatatia termica, in tabla sunt prevazute goluri pentru dilatare. Izolarea termica este realizata prin vata minerala de 150 mm. Incalzirea cuptorului este realizata prin sisteme de patroane de rezistente electrice. Caldura rezultata este ventilata in cuptor printr-un sistem de ventilatoare integrate in cuptor, astfel se realizeaza o uniformizare a gradientului termic, adica incalzirea rapida si uniforma a pieselor vopsite.

Pentru protejarea pieselor de caldura radiata, in cuptor sunt montate aripioare din tabla. Cuptorul este prevazut in ambele capete cu usi glisante pe sine, usor manevrabile. Sistemul electronic de comanda si de siguranta se afla intr-un dulap electric montat in partea laterala a cuptorului.

Controlul temperaturii se face cu ajutorul a unor senzori de temperatura. La terminarea timpului de polimerizare sistemul emite un sunet de atentionare. Sistemul de programare-urmarire si siguranta incalzirii cuptorului se realizeaza printr-un sistem electronic dotat cu micro-controller.

Parametrii tehnici:

Cuptorul va fi dimensionat conform cerintelor Dvs! Este imfoarte portant ca sa ne dati dimeniunile celor mai mari piese pe care le doriti sa le introduceti in cuptor.

Dimensiuni utile uzuale:

- lungimi cuprinse intre 2 si 7m
- latimi cuprinse intre 0,6 si 2m
- inaltimi cuprine intre: 1,2 si 2,3m
- puterea electrica instalata totala este functie de volumul cuptorului: de la 12kW pana la 90kW
- tensiune de alimentare: 3x380 V AC
- temperatura de polimerizare: 160-250 0C

Pretul de vanzare contine:

- proiectarea si executarea cuptorului
- manopera de instalare si punerea in functiune,
- realizarea unor teste de functionare
- instruirea personalului de deservire.

Pretul de vanzare nu contine:

- cheltuielile de transport ale instalatiei pana la punctul de lucru al Beneficiarului, organizarea transportului cade in sarcina

Beneficiarului, asiguram incarcarea in camion a utilajelor.

- cheltuielile aditionale suplimentare aferente punerii in functiune.
La facturare nu se calculeaza TVA pentru firmele inscrise in ROI.

Cuptorul beneficiaza de garantie timp de 24 luni de la punerea in functiune, dupa care beneficiaza de post-garantie (reparatie contra cost).
Toate componentele echipamentelor prezentate corespund tuturor normelor europene din domeniu, sunt marcate CE si sunt in conformitate cu standardele aplicabile in vigoare.
Cerinte catre Beneficiar
Urmatoarele trebuie asigurate de catre Beneficiar:
- utilajele de manipulare si de ridicare a materialelor la locul montarii utilajelor.
- lucrarile legate de tehnica instalatiei, cum ar fi:
- podea de beton plan
- alimentare electrica.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura