Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Linie de conveiere orizontala (conveior)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

90 €
Brand
Conveior manual
Out Of stock
Descriere
Conveiorul se monteaza deasupra liniei tehnologice si este confectionat din profile speciale. Capacitatea de incarcare variaza in functie de necesitatile Beneficiarului. Conveiorul este sustinut de stalpi de sustinere incastrate in beton, respectiv de reperele tehnologice astfel executate, incat sa preia sarcina de pe conveior. Conveiorul poate fi liniar drept deschis, sau circular inchis.

Pretul de vanzare este pe metru liniar, se refera la o linie dreapta deschisa, avand capacitatea de incarcare de 50 kg/m si contine:

- proiectarea si executarea instalatiei,
- manopera de instalare si punerea in functiune,
- realizarea unor teste de functionare
- instruirea personalului de deservire.

Pretul de vanzare nu contine:

- cheltuielile de transport ale instalatiei pana la punctul de lucru al Beneficiarului, organizarea transportului cade in sarcina Beneficiarului, Executantul asigura la sediul sau incarcarea in camion a utilajelor.
- cheltuielile aditionale suplimentare aferente punerii in functiune.

La facturare nu se calculeaza TVA in cazul in care la momentul facturarii Beneficiarul este inscris in Registrul Operatorilor Intracomunitari. in caz contrar se aplica TVA valabila in Ungaria de 27%.

GARANTIE

Linia de conveiere beneficiaza de garantie timp de 24 luni de la punerea in functiune Pretul nu contine cheltuielile anexe aferente punerii in functiune, cum ar fi: transportul, cazarea si diurna instalatorilor care vor fi suportate de catre Beneficiar.

Urmatoarele trebuie asigurate de catre beneficiar:

- utilajele de manipulare si de ridicare a materialelor la locul montarii utilajelor.
- lucrarile legate de tehnica instalatiei, cum ar fi:
- podea de beton plan
- alimentare electrica (dupa caz)

Reviziile tehnice obligatorii, respectiv operatiile de mentenanta atat in perioada de garantie cat si post-garantie cad in sarcina Beneficiarului si se vor efectua pe baza cartilor tehnice care contin parametrii principali ale fiecarui component tehnologic.
Partea de service si piesele de schimb post-garantie vor fi furnizate contra cost de catre Executant. Piesele de schimb vor putea fi achizitionate si livrate prin curier rapid, de obicei toate piesele de schimb sunt in depozitul nostru si asiguram livrare prompta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura