Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Instalatie tratare ape reziduale E-distil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

12600 €
Brand
E-distil 2015
Out Of stock
Descriere
Instalatia E-distil brevetata de firma Electroset permite tratarea apelor reziduale provenite de la instalatii de degresare-fosfatare, zincare chimica, samd. Este o instalatie foarte economica deoarece functioneaza in regim trivalent:

Functii:

- asigura apa distilata necesara in fluxul tehnologic (alimentarea bailor de tratare si clatire), productivitate: 50litri/h (la cerere, se poate redimensiona si la debite mai mari),
- asigura incalzirea solutiilor chimicie din bai,
- asigura desecarea materialelor solide nocive, periculoase din apele reziduale de clatire, rezultatul fiind namol industrial de volum scazul (max.3% fata de volumul apelor reziduale), care se poate preda catre firme prestatoare servicii de neutralizare.

CONCLUZII:

- scad drastic cheltuielile legate de neutralizarea materialelor nocive reziduale
- NU este nevoie de instalatie de demineralizare, apa distilata fiind apa ideala pentru: clatiri, preparare solutii active, samd.

Sursa de energie poate fi combustibil solid (lemn). In cazul in care se solicita incalzire electrica sau cu gaz pretul distilatorului se majoreaza cu 20% din cauza materialelor necesare utilizate in plus: inox, schimbator de caldura, agent termic (ulei termorezistent).
ATENTIE! Se poate adapta si ulterior la instalatii aflate deja in functiune.

INCERC SA RASPUND LA FIECARE SOLICITARE SCRISA!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura